About Tallie and her life



hej Jeanette här, Tallie har tyvärr inte tid att skriva blogg längre så jag hennes väldigt nära vän tänkte berätta lite vad hon sysslar med om dagarna.

Den senaste tiden har Tallie separerat från Fredde som ni kanske redan vet, det fungerade inte alls mellan dom så dom fick gå skillda vägar.
Nu har hon hittat en mycket fin och bra kille som heter Jimi, han är förstående och bryr sig verkligen om Tallie, jag skjälv tycker att alla förtjänar en sån underbar kille som hon träffat.
Jag ser att sen hon träffat Jimi mår hon mycket bättre, är gladare och orkar mer. Annars så brukar hon vara i Stockholm lite då och då. Övrig tid umgås med mig, Jimi, festar ibland och ordnar trevliga skogspartyn med ljudanläggning och hela paketet. Själv så super hon nästan aldrig, tror faktist inte jag sett henne full någon gång, och det
är ju bra! Hon ska även gå ut i tv och berätta om sig själv, om hur hon har haft det i sitt liv, hur hon vill försöka hjälpa andra som haft det ungefär likadant som hon haft det.
Tallie brukar fråga på skämt om folk vill betala hennes bilmotor, nu har hon träffat en person som vill hjälpa henne och få henne på fötter helt och hållet igen.
Alla förtjänar en andra chans i livet och den här människan känner inte ens Tallie, men han har själv varit i samma sits och efter allt dom pratat om så upptäckte han att hon var en ärlig människa och endast har hamnat snett men med hjälp kommer hon att kunna bli stabil igen!
Alla ni som vill veta mera om Tallie och hur det går för henne just nu kan mejla mig ( [email protected]) så kommer jag besvara alla era frågor.
 
kolla även in min blogg: http://nettiiis.blogg.se/
Tack och hej / Jeanette

PS. Lite skvaller: Tallie har varit i kontakt med skivbolag :)

RSS 2.0