Promenad

nu är jag, annie och babsan ute och Går med Ison:) han ser inte allt för glad ut:)

3 månader

Idag blir Ison 3 månader, vi Har vart till bvc och han Har fått sin första spruta. Han blev lite ledsen men de gick över ganska fort.

Söpö

Lilla älsklingen blev så fin i sin nya boddy, just nu ligger han och sover och jag kollar på barnprogram:)

Sviten

Här är våran svit:)

Silja terminalen

Nu sitter vi på silja terminalen, jag Har druckit en cider, älsklingen köpte den Här fina mössan, halv åtta Går båten:)

Finaste

Nu känns äntligen vårat förhållande till varann helt. Känns så underbart att få dela mitt liv med jimi. Ison är våran gemensamma ängel och jag hoppas att få flera änglar i framtiden med min finaste <3

Ringar

Jag och jimi förlovade oss 2010-06-11, vi tatuerade in ringar och datum på våra halsar och nu Har vi köpt våra förlovnings ringar.. 18k med rött och vitt guld.

Film lördag med jeanette

Nu Har jag matat lillen som vart ganska gnällig ikväll, kanske beror på att han saknade sin pappa:) pappa var bjuden på en inflyttnings fest så han var iväg och festade ikväll. Nu Har jag matat klart lillen och vart ute med Babsan, ligger och kollar på film med jeanette, älsklingen ligger och sover så mys i sängen. fett trött är jag själv så jag kommer nog somna när som:-P som typ resten av denna kväll, de är tufft att vara mamma. Natt natt folket!

Pappa och son

Så Mysiga tillsammans, Ison är ny badad och ligger och myser med pappa:) Snart är det mat dags igen och sen sova för natten..

Myspys

Hjärtat ligger helt inburrad i min morgon rock, sover som en liten mini gris fett söt! Pappa jimi är iväg en sväng och fikar med vännerna. Ikväll blir det massa mys med hela familjen..

Barbie älskar snö



Barbie är galen i snö, idag har de snöat mycket..
Idag har hon fått lära sig höger och vänster, riktigt kul =)

Kastade ut granström

Idag blev jag så trött på granen som jag döpt till granström, så jag slängde ut han idag:-P fan vad han barrade, de var barr överallt så nu är han äntligen ute och jag Har städat varenda korn för att få bort allt spår efter honom. Skönt som fan!

Barbie



Nu är barbies rum helt klart, jag har köpt lite leksaker och tugg ben till henne som hon har i sina lådor, så nu är det äntligen lite struktur..

Barbies rum

Nu Har jag gjort i ordning så barbie får ett alldeles eget rum, nu är det även dags för hård träning.

RSS 2.0